Блог
04.02.2022
Тепловой насос LG воздух-вода Therma V

ОСНОВНІ ПЕРЕВАГИ:

   • ЕКОНОМІЯ ВИТРАТ у порівнянні з газовою системою
   • ПРОСТОТА МОНТАЖУ
   • ЕНЕРГОЕФЕКТИВНІСТЬ
   • БЕЗПЕКА В ЕКСПЛУАТАЦІЇ
   • МОЖЛИВІСТЬ УСТАНОВЛЕННЯ ГВП у віддаленій місцевості

12.01.2022
Дорого і безглуздо: в яких місцях будинку не потрібна тепла підлога

Монтаж теплої підлоги потрібен далеко не у всіх приміщеннях будинку або квартири, серед таких місць комора, передпокій або підлога другого поверху, тепла підлога просто буде позбавлена ​​сенсу. Експерти перерахували, у яких випадках від цієї технології краще відмовитись.

Отзывы, жалобы и предложения
ТеплоАрсенал
Отзыв
2019-08-21 11:48:46
Получил хорошую консультацию, помогли с подборо ...

Анатолий Павлоград

Які бувають стабілізатори напруги в Україні?

18.02.2021

Українські стабілізатори напруги ЕЛЕКС - одні з найбільш довговічних апаратів, які дуже зарекомендували себе в різних умовах експлуатації, на різноманітних об'єктах. Функціонал програмного забезпечення, що має масу, що відображаються, параметрів, що настроюються, а також великий LCD екран роблять процес стабілізації напруги впевненим, точним, інформативним. Робота від генератора, лічильник спожитої електроенергії, функція посиленого пуску, алгоритм роботи від мережі з перекрученою формою напруги - все це робить даний сімісторний стабілізатор дуже цікавим і вартим Вашої уваги.

Стабілізатори ЕЛЕКС випускаються в трьох основних серіях:

  • Елекс Гібрид 
  • Елекс Ампер
  • Елекс Герц.

Стабілізатор Елекс Ампер - це сімісторний 12-ти і 16-і ступінчастий стабілізатор є унікальним збалансованим рішенням і розрахований на м'яку плавну стабілізацію з високою швидкістю реакції на зміну вхідної напруги живлення, без моргання і пересмикування освітлення. У чому ж його унікальність? Розробником вдалося досягти гармонії золотого перетину, коли сучасні технології і серйозна силова база на іменитих (недешевих) комплектуючих знайшли своє втілення в доступній за ціною моделі стабілізаторів. Це сталося завдяки грамотній топології побудови силової частини і системи управління, але за заздалегідь закладеним категоричним принципам: загальна надійність системи, напрацювання на відмову не менше 10 років, високі стандарти за якістю стабілізованої напруги, відмова від використання дешевих матеріалів і компонентів, можливість оновлення ПЗ. В результаті виробник отримав виріб з невеликою торговою надбавкою (умови роботи по цій марці більш ніж скромні, тому більшість продавців віддає перевагу більш "жирні" стабілізатори), але видатне по своєму технічному оснащенню: мідний тороидальний автотрансформатор з подвійною вакуумної просоченням для максимально тихої роботи і стійкості до перенапруження (на пробій), силовий модуль комутуючих електронних ключів на базі потужних промислових сімісторов (тиристорів для моделей від 15 кВА), встановлених на суцільнотягнені масивному алюмінієвому охолоджувачі (сплав вищої марки АД31), охолодження високопродуктивними вентиляторами з низьким рівнем шуму, система управління, побудована на базі потужного мікроконтролера і унікального алгоритму програмного забезпечення регулювання напруги, самодіагностики, виведення параметрів мережі і навантаження через розширене меню користувача, ЖК-екран для максимальної інформативності і наочності і найголовніше - це фірмова розробка компані і: метод так званих плаваючих вимірювань, що дозволяє визначити точне значення вхідного, вихідного напруг і струму, незалежно від спотворень синусоїди, а також змін її частоти. Останнє є фундаментом для процесу точної стабілізації, так як не отримавши точних даних про параметри мережі, ми не будемо в змозі забезпечити дійсно правильний стабілізований вихід, а також коректно реагувати на перевантаження по струму. Дана розробка також робить максимально стабільною роботу стабілізаторів Елекс Ампер від паливних генераторів і перетворювачів сонячних панелей. Виріб не займає нішу ширвжиток-ної продукції, звідси теж унікальність нашої пропозиції - стабілізатори Constanta в нашому магазині завжди в наявності за складом. Модель випускається в стандартному і розширеному діапазоні стабілізації. У кожному стабілізаторі також закладена функція вбудованого реєстратора аварійних подій і параметрів мережі і навантаження, що зберігаються в незалежній пам'яті.

Стабілізатор ЕЛЕКС ГЕРЦ М 16 - це тиристорний 16-ти ступінчастий стабілізатор підвищеної точності (220 вольт ± 2%) в посиленому виконанні (збільшена перевантажувальна здатність). У даній серії стабілізаторів реалізовані всі технології, описані в Lite Energy: застосовані промислові силові тиристорні ключі, мідний Вольтододаткові трансформатор з подвійною вакуумної просоченням в посиленому виконанні (+ 20-25% до номінальних параметрів), алюмінієвий (АД31) високоефективний охолоджувач силового модуля, інтелектуальна система примусової вентиляції корпусу, сучасна система управління стабілізатором з розширеним функціоналом програмного забезпечення і меню користувача, а також запроваджено алгоритм плаваючих вимірювань, що забезпечує безпрецедентно точну, плавну стабілізацію напруги, незалежно від спотворень вхідного напруги, наявності перешкод і відхилень по частоті. В дану серію крім функції роботи від генератора додана також функція Посиленої пуску (Hot Start), при активації якої стабілізатор отримує можливість забезпечити пуск обладнання з підвищеними пусковими струмами (до 2-3 разів). Дану серію рекомендується застосовувати для живлення будь-яких побутових об'єктів, а також обладнання, пред'являє підвищені вимоги до точності рівня 220 В і / або перевантажувальної здатності живильної лінії: верстатного устаткування, систем кондиціонування і вентиляції, холодильної техніки, медичного обладнання, музичної апаратури та освітлювального обладнання сцен , LED-екранів, станцій технічного обслуговування автомобілів, друкованих машин, різного пром обладнання, електроприводів, насосного обладнання і так далі. Є дві версії стосовно діапазону стабілізації: стандартна і розширена. Апарати обладнані також додатковим модулем незалежної апаратної захистом від перенапруги, що витримує рівень входу до 420 В.

Релейние стабілізатори Елекс Гібрид. Найпростіші і недорогі, що забезпечують ступеневу стабілізацію напруги на базі реле і з кроком (дискретністю) середньої і великої величини, що дає посередню точність підтримки напруги 220В і невисока швидкодія, але дуже доступні за ціною. На жаль, дані стабілізатори мають обмежений термін служби через зношуються електромеханічних контактів реле, які підгорають при комутації отпаек силового трансформатора і значних токах навантаження (рвуть дугу).

 

  • гібрідние стабілізатори. Це релейно-сімісторних стабілізатори ступеневої типу, тобто стабілізують вихідну напругу в діапазоні вхідних напруг не плавно, а маючи крок перемикання (в середньому від 5В до 20В у даного типу моделей). Особливістю є спроба збільшити швидкодію і термін служби стабілізатора напруги на квартиру, наприклад, за рахунок часткового застосування в точних отпайки силового автотрансформатора симісторних напівпровідникових безконтактних ключів (триаков), практично не обмежених кількістю перемикань як у випадку з реле, а також мають високу швидкодію. Грубі отпайки трансформатора перемикаються набагато рідше, а отже, встановлені там реле прослужать довше, так як сімістори (або тиристори) візьмуть на себе основне кількість перемикань. Тобто, при зміні вхідної напруги в малих межах, вихідна напруга стабілізують комутацією отпаек автотрансформатора за допомогою швидких і безконтактних сімісторов, а при різких скачках великої величини в мережі живлення вже підключаються в роботу електромеханічні ключі - реле. Такий стабілізатор напруги можна поставити на квартиру, якщо немає необхідності в точності стабілізованого напруги і не сильно критично наявність реле з їх принципом роботи.
  • сімісторние стабілізатори. Вони ж тиристорні стабілізатори. Це ступінчастий безконтактний спосіб стабілізації напруги за рахунок комутації отпаек вольтододавального автотрансформатора і відповідно зміні його коефіцієнта трансформації. Як комутуючих елементів застосовуються сімістори (або пара тиристорів) в кожній отпайки трансформатора. За рахунок комбінацій включених отпаек досягається рівень вихідної напруги 220В. При кожному коливанні мережевого напруги живлення на величину більшу, ніж крок стабілізації, комбінація змінюється. Відмінною особливістю даних сімісторних стабілізаторів є висока швидкодія і великий термін служби, безконтактна схема регулювання напруги і відсутність розривів мережі живлення при роботі. Багато що в даних стабілізаторах залежить від технологічності алгоритму комутації електронних ключів програмного забезпечення, якості самих ключів - сімісторов (тиристорів) і їх номінальних параметрів по струму, зворотному напрузі (класу), швидкодії (швидкості наростання напруги) і стійкості до ударних струмів; типу і якості силового автотрансформатора - рекомендуємо звертати увагу на трансформатори з мідними силовими обмотками, так як вони менш схильні до механічних впливів (алюміній крихкий метал), а також виділяють менше тепла при роботі зі значним струмом навантаження, тобто в них менше втрат, мають малі габарити при тій же номінальній потужності і безшумні в роботі за рахунок більш високої щільності намотування обмоток; охолоджувача силових ключів (багато хто економить, викликаючи перегрів комутуючих елементів і знижуючи їх термін служби, тому вибирайте моделі з масивним радіатором з суцільнотягнутого алюмінієвого профілю). Якщо електронні ключі, їх радіатор або трансформатор невисокої якості, то радимо на рекламні гасла-декларації виробників і продавців таких виробів не реагувати. Там з стоїть тільки маркетинг. З нашого досвіду перерахованим вище вимогам в цілому задовольняє представлений в даному розділі каталогу сімісторний стабілізатор Елекс. Він цілком підійде як впевнений стабілізатор напруги на квартиру, будинок або комерційний об'єкт.
  • сервопріводние стабілізатори. Це електромеханічний безступінчатий тип стабілізатора. Його принцип заснований на переміщенні токос'емноє щітки по колу проточки автотрансформатора (витки верхнього шару АТТ намотані один до одного і у них знято фрезеруванням верхній шар, утворюючи безліч силових контактних токос'емноє майданчиків). При зміні вхідної напруги система управління стабілізатора напруги переміщує рухомий контакт в точку проточки трансформатора, відповідну поточному вхідному напруги. Завдяки коефіцієнту трансформації, на виході отримуємо 220В з похибкою від 1 до 3%, в залежності від точності роботи механічної частини і управління. Це прості, точні стабілізатори з плавним регулюванням вихідної напруги (відсутні ступені). Варто звернути увагу на невисоку швидкодію даної групи стабілізаторів і обмежений термін служби.

    Детально порівняйте стабілізатор напруги ЕЛЕКС з будь-яким з сімісторних стабілізаторів і ви зрозумієте за що його цінують і купують навіть на відповідальні об'єкти. Це перш за все технологічна компактність при великій потужності, інформативність за рахунок розширеного програмного забезпечення і неймовірно великого дисплея, ну і головне - безпрецедентна стабілізація напруги і захист споживачів навіть в найбільш нестабільних і аварійних мережах електропостачання.

Продаж стабілізаторів напруги ЕЛЕКС, LVT (Львів), Logic Power електронних симісторних, тиристорних, за ціною заводу-виготовлювача в Маріуполі, Києві, Кіровограді, Вінниці, Чернігові, Харкові, Кривому Розі, Дніпрі, Полтаві, Херсоні, Дніпропетровську, Запоріжжі, Чернівцях, Черкасах, Одесі. Знижки, акції, відгуки. Доставка по Україні. Купити стабілізатор 220 В Україні. Купіть, напишіть відгук і ваші враження про товар, а також нашому магазині і отримаєте подарунок від ТеплоАрсенал!

 

Рекомендуємо
Твердотопливный котел длительного горения Marten Comfort MC-12
36000.0 грн.
Купити
Твердотопливный котел Marten Base MB-12
17200.0 грн.
Купити
Электрический котел Tenko Эконом 4,5 кВт
4200.0 грн.
Купити
Котел Marten Praktik MP-15
28300.0 грн.
Купити
Тепловий насос LG Therma V HU091MR.U44/HN091MR.NK5 9 кВт
308200.0 грн.
Купити
Твердотопливный котёл БУРЖУЙ К-12 4мм
17100.0 грн.
Купити
Котел Tenko Smart 6_380 Grundfos с Wi Fi
26900.0 грн.
Купити
Электрический котел Tenko Премиум 6 кВт
15800.0 грн.
Купити